02-10-03

Big Brother 4 niet echt een onverdeeld succes

BRUSSEL -- Saai, platvloers, onbeduidend: het vierde seizoen van Big brother gaat nagenoeg onopgemerkt voorbij aan het gros van tv-kijkend Vlaanderen. De kijkcijfers liggen opnieuw lager dan vorig jaar en komen allang niet meer in de buurt van de eerste reeks. De eerste aflevering van dit seizoen lokte 493.000 kijkers; dat is 218.000 kijkers minder dan die van het eerste jaar. Een week later was het kijkersaantal al gezakt tot 408.000 kijkers en de cijfers van afgelopen zondag wenste de zender niet vrij te geven.

Nochtans beroepen de makers zich op hun uitzonderlijk originele aanpak. Zo werd vorig jaar een van de deelnemers uitgekozen om als ,,mol'' te fungeren. Dit jaar was er weer een gouden idee: de reeks laten beginnen met allemaal deelnemers van de vorige edities. Sommigen van hen waren door hun vorige passage uitgegroeid tot bv's en dat zou de kijkers wel teruglokken.

De ex-bewoners zouden het tegen elkaar opnemen in Big brother all-stars: the battle of the best. In de aankondigende filmpjes waren bekende en minder bekende deelnemers te zien in een krijgshaftige uitrusting, maar in de uitzendingen zelf was daar weinig van te merken. Net als vorig jaar hielden de bewoners zich onledig met zinloze of onverstaanbare discussies, luieren, schaken of ruzie maken. Na verloop van tijd hadden zelfs de deelnemers genoeg van het programma.

Bron : De Standaard


13:35 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.