03-10-03

Controverse ! Eindelijk !

Ja hoor, beste lezertjes, het kon niet uitblijven, een anti blog zonder boze reacties is als een café zonder bier, om maar eens een dwarsstraat te noemen.
 
En de gelukkige is ?  Koen !  Ja hoor, Koen krijgt het op zijn heupen van mijn spottende reacties op zijn favoriete programma (let op, nu gaat hij zeggen dat het zijn favoriete programma niet is).


2003-10-03, 16:26:29
Get a life
Als ge het ni goe vindt, kijk er dan niet naar..Uw uitspraken en uw blog brengen u op het zelfde zogenaamde niveau waarvan je de bb kijkers verdenkt...Get a life. 
Koen
Beste Koen,
 
Vooreerst bedankt voor je bezoek, het is voorwaar een hele eer om je op deze mag ik toch wel zeggen bescheiden blog te mogen verwelkomen.
 
Verder heb je natuurlijk groot gelijk, als ik het niet goed vind, dan moet ik niet kijken.  Wel mijn beste Koen, vriend, waarde mede-aardbewoner, ik kijk ook helemaal niet.  En toch heb ik er een blog over, nèh !  Trouwens, net zozeer als ik niet hoef te kijken als ik het niet goed vind, hoef jij dit niet te lezen (om het pot en ketel principe nog maar eens boven water te halen), zwijg stil dat je je erover druk moet maken.  Relax toch man !  Dat doe ik ook.  Ik zou zeggen, steek er een joint bij op, dat zou ik ook doen, moest ik niet anti-sigaretten zijn en het nogal inconsequent vinden om dan ineens jointjes te beginnen roken.  Maar ik dwaal af.
 
Terloops wil ik je er nog even op wijzen dat ik de BigBrother kijkers niet van verdenk geen niveau te hebben, het woord "verdenken" weegt bij deze aangelegenheid niet zwaar genoeg, als je het mij vraagt.
 
Zo mijn beste Koen, dat was het, als je nu braaf bent, krijg je misschien nog een snoepje van mama.  En niet te veel TV kijken en zeker op tijd gaan slapen, want met zo'n humeurige Koen valt geen land te bezeilen hoor !
 
met vriendelijke groeten


23:16 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ja seg Naast BB (Big Brother) kunde ni naastkijken ze geven dat 26 uur per dag op den tv de kiekes
ipv een film te geven nee BB (Big Brother)

Ge kunt beter naar de BB gaan (BoekenBeurs)

Ik steun officieel de ABB Blog ném

Gepost door: reporter | 04-10-03

Dank Dank voor deze steun, waarde reporter.

Dat verdient een linkske !

Gepost door: BigBrother Basher | 04-10-03

hihihihihihi hehehehehehe

Gepost door: vlam | 04-10-03

Mesie Dus mersie he maar ik haat BB, niet de BB hé en ook Niet de ABB Blog die is koel !

Grrrrrrrrrrr (zie je dat ik BB haat)

Gepost door: rEpOrTeR | 04-10-03

EN Vlam verzorg uwe lach

en

goewiekent

Gepost door: RePoRtEr | 04-10-03

Och ja Neeje, BB is mijn favoriete programma niete, ik kijk er wel eens naar op zondag maar soit. Mijn point is gewoon dat "anti" heel negatief is en da soort negativiteit (ook al is t om te lachen, contradictorisch as it may be) is iets waar ik heel slecht op reageer...Maar ik hou ook wel van wat bashen op dingen..ik doe da zelf ook..Bedankt voor de blote tieten op de site.

Gepost door: Koen | 09-10-03

De commentaren zijn gesloten.