14-10-03

BigBrother look is nutteloze inspanning

Waarom heeft skynet zich eigenlijk de moeite gedaan om een BigBrother look te maken ?  Dit is slechts nuttig voor enkele blogs, terwijl het merendeel van de blogs er geen gebruik van kan maken (zwijg stil dat ze er gebruik van zouden willen maken).  Temeer daar je met de linkerkolom niks meer kan aanvangen omwille van de domme foto's die er rondslingeren.
 
Dus tegenover die drie man en een paardenkop die deze look gebruiken, staan er talloze bloggers die op hun honger blijven zitten wat betreft het aantal layouts betreft.  Hemeltergend als je het mij vraagt.
 
Nog even benadrukken dat BigBrother zowat het meest onnozele programma is uit de geschiedenis van de TV en als je ziet wat de VRT allemaal uit zijn archief opduikelt, dan wil dat al wat zeggen.

10:34 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

verzuurd Kunt ge u nu ook eens van een andere dan van u verzuurde kant laten zien of is die er niet? Dan krijgt ge gratis de mogelijkheid om eens een leuke blog te maken en dan nog kankeren over de lay-out en zo. Ge beseft toch wel dat ge hier alleen maar het Vlaams Blok mee in de kaart speelt?
En over dat meest onnozele programma, al ooit gehoord van de Freaky Frank-schow? Het niveau van dat programma ligt allicht nog enkele keren de afstand van de aarde naar de zon lager.

Gepost door: rik | 14-10-03

Hehe... Ik moet meneer hierboven helaas gelijk geven wat betreft de Freaky Frank - show... Op mijn persoonlijke lijst van meest irritante, blaaskaakachtige en verschrikkelijk vervelende tv-figuren eindigt Frank Mornar absoluut op de eerste plaats. En dat is dan alleen gebaseerd op die trailerkes die ze constant op de tv smijten.

Maar meneer, welk programma heeft deze Frank bekend gemaakt? Juist ja... ;-)

Gepost door: rinkelke | 14-10-03

ahzo Big brother of zo? Dat wist ik nog niet.
Ik weet eigenlijk alleen maar dingen die op canvas komen, in de Standaard, Fet, Deng of Knack staan en nog een resem minder bekende uitgaven. Kan gebeuren he.

Gepost door: rik | 15-10-03

De commentaren zijn gesloten.