16-10-03

Rubriek Reacties

En dan nu in de Rubriek "Reacties", de reacties :
 

2003-10-14, 11:53:30
verzuurd
Kunt ge u nu ook eens van een andere dan van u verzuurde kant laten zien of is die er niet? Dan krijgt ge gratis de mogelijkheid om eens een leuke blog te maken en dan nog kankeren over de lay-out en zo. Ge beseft toch wel dat ge hier alleen maar het Vlaams Blok mee in de kaart speelt?
En over dat meest onnozele programma, al ooit gehoord van de Freaky Frank-schow? Het niveau van dat programma ligt allicht nog enkele keren de afstand van de aarde naar de zon lager.

rik
 
----------------------------------------------
2003-10-14, 11:58:12
Hehe...
Ik moet meneer hierboven helaas gelijk geven wat betreft de Freaky Frank - show... Op mijn persoonlijke lijst van meest irritante, blaaskaakachtige en verschrikkelijk vervelende tv-figuren eindigt Frank Mornar absoluut op de eerste plaats. En dat is dan alleen gebaseerd op die trailerkes die ze constant op de tv smijten.

Maar meneer, welk programma heeft deze Frank bekend gemaakt? Juist ja... ;-)

http://rinkelke.skynetblogs.be
rinkelke
 
----------------------------------------------
ahzo
Big brother of zo? Dat wist ik nog niet.
Ik weet eigenlijk alleen maar dingen die op canvas komen, in de Standaard, Fet, Deng of Knack staan en nog een resem minder bekende uitgaven. Kan gebeuren he.

rik
 
-----------------------------------------------
 
Blijkbaar hebben we een intellectueel in ons midden (bemerk het subtiele weglaten van de quotes rond het woordje "intellectueel").  Wel beste Rik, inderdaad, Frank Molnar is een direct product van BigBrother.  Best mogelijk dat product toen zelfs nog met een "k" geschreven werd zo lang is het alweer geleden.  Het is me trouwens een raadsel van waar ik de achternaam ken van dit wezen, misschien dat hij wel eens geïnterviewd werd door Humo indertijd.  Heb je de Humo al die tijd wel goed gelezen ?  Ik bedoel maar, een beetje intellectueel zou zo'n dingen wel mogen onthouden.
 
Maar alle gekheid op een stokje, het niveau van de gemiddelde BigBrother deelnemer wordt treffend geïllustreerd door onze vriend Freaky Frank en zijn smakeloze show. Quod erat demonstrandum (om helemaal in de intellectuele sfeer te blijven).
 

21:53 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

LOL Ge lijdt precies ook nog een beetje aan Stevaertisme blijkbaar. En ja, als ik de Humo zie liggen kijk ik er wel eens in, maar een artikel met zo'n flapdrol zal ik toch niet snel lezen. Dat pijnigt mijn hersens nu eenmaal te fel, ik kan ook niet tegen alles tegen.

Gepost door: rik | 19-10-03

Gepijnigde hersens "ik kan ook niet tegen alles tegen".

Ja ja, daar kan ik inkomen.

(Moet ik ook op de rest van de onzin reageren, of mag ik het hierbij laten ?)

Gepost door: the insane | 20-10-03

jazeker UIteraard moet u op de rest ook reageren, zo hoort dat nu eenmaal in een democratie. Debat, weet je wel.

Gepost door: rik | 20-10-03

Discussie Al eens stilgestaan bij de verregaande nutteloosheid van de meeste discussies ? Neen ? Doen !

Gepost door: the insane | 22-10-03

De commentaren zijn gesloten.