23-10-03

De job van je leven

Op een dag vind je de job van je leven, en dan verlaat je het BigBrother huis natuurlijk.

09:41 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Godess anxiety gaat trouwen! Hoe doe je dat? Tja, Ka 2 verzuipt in zijn reality shows en duwt tegelijk zijn trouwe kijkers van series als Buffy en Angel kopje onder. Deze series zijn misschien niet de meest pedagogische maar ze zijn ... wel charmant. En ze hebben een trouw publiek dat zich heus niet beperkt tot tieners. Angel schaffen ze af in het midden van het voorlaatste seizoen. Zomaar, dat lees je dan op teletekst. Voor de Bachelor 3 aub. Dan kopen ze nog Temptation Island Australiƫ aan ook. Reality, my ass? Wie denken ze eigenlijk dat hun kijkers zijn? Zooliefhebbers? Ik heb al een pak tijd verprutst in mijn leven: tanden poetsen, slapen, vervelen, ziek zijn, ... maar in dat BB huis zitten lijkt mij toch de algemene non-event van je leven. Zo saai!

Gepost door: godess anxiety | 23-10-03

trouwe kijkers Ik ben zelf zo'n trouwe kijker van Buffy en Angel en het hangt mij serieus mijn voeten uit dat ze Angel zo maar cancellen zonder boe of ba. Kunnen ze dat niet netjes meedelen en er ineens bij zeggen wanneer het terug komt ? Verdomme !

Gepost door: the insane | 23-10-03

no respect Ben zelf ook Buffy/Angel fan en vind het inderdaad tijd dat er terug eens wat meer respect voor de kijkers wordt ingevoerd...In plaats van ons dom te maken (om dan nog maar te zwijgen van mak en loom).

Real TV...Allemaal mooi in elkaar gestoken scenarios met mensen uit het dagelijkse (alhoewel) leven die schoon elke maand hun loon krijgen gestort ja... Enfin, van mij krijge ze geen stem zenne!

Waar zijn de leuke muziek programma's met wat geschiedenis erbij? Of de series die ten minste iemand van zijn dagelijkse sleur verlossen? En de educatieve programma's (dieren wereld, mens geschiedenis, cultuur enz...)

Moet gaan geloven dat er op de hoogste posities in de TV wereld alleen nog voyeurs zitten.

Gepost door: Sunny | 11-11-03

De commentaren zijn gesloten.