23-10-03

Programma van het Vlaams Blok in gevaar

Het Vlaams Blok realiseert het zich nog niet, maar hun belangrijkste programmapunt wordt dezer dagen serieus in vraag gesteld.  Want laten we elkaar geen blaasjes wijsmaken, het voornaamst programmapunt bestaat uit de bewering dat 'de vreemdelingen' de hele dag niets doen en op de kosten van hardwerkende Vlamingen leven.
 
Hebben die eigenlijk wel al eens naar BigBrother gekeken ?  Als er één plaats is waar je voor niets doen en oeverloos gezeik beloond wordt, dan is het wel in het BigBrother huis. En het zit daar vol Vlamingen, al heeft het taaltje dat ze uitkramen maar een vage gelijkenis met het Nederlands.
 
Terwijl ze heelder dagen uit verveling niet meer weten in welk deel van de divan ze moeten gaan liggen, worden ze vrolijk volgepropt met voedsel en drank en diegene die er op het laatste nog overschiet krijgt er nog een bom geld bovenop.  Van een revolutionair 'format' gesproken ! 
 
Misschien kan het Blok zijn programma herschrijven om ook deze idioten voor uitwijzing in aanmerking te laten komen.  Kunnen ze er in één adem de mensen met een te grote neus en platvoeten ook nog bijnemen (dat waren ze toch sowieso al van plan).
 

16:33 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Yeah... Lekker over Big Brother zeiken... don't we all love it. Een puber zijn anno 200x moet achteraf gezien nogal ambetant zijn. Leven in een wereld vol illusies en met veel te veel zakgeld en gadgets opgescheept zitten. Maar als je de kidz vraagt wat ze met hun leven willen aanvangen dan komt er geen antwoord. Hoe meer tijd je doorbrengt met allerlei van die entertainment machines hoe meer je contact-arm en enggeestig wordt. Dank u wel commerciële craptelevisie.
(En dank u wel breedband internet, gameboy, walkman, gsm, ...).

Gelukkig kijkt er al niemand meer.

Gepost door: Pipo en nog iemand | 23-10-03

vreemdelingen Ja, maar als de vreemdelingen werken pakken ze de jobs van de autochtonen af.

Gepost door: rik | 23-10-03

Beste "Rik" De laatste keer dat ik zo'n gebalde (dit betekend: kort en krachtig, niet "voorzien van testikels") uitspraak hoorde kwam die uit de mond van Philipe De Winter. Als u zich geroepen voelt om in zijn voetsporen te treden, doe dan rustig verder. Mag ik u echter waarschuwen dat hij in een drol getrapt heeft.

Gepost door: pipo en nog iemand | 24-10-03

Hehe... Deze is goed raak! :-)

Wat die "vreemdelingen" betreft, ik stel voor dat de mensen eens ne keer zich goed laten informeren (en hiermee bedoel ik niet informeren bij het Vlaams Blok) naar wie werkelijk werkt en wie niet in plaats van klakkeloos, zonder ook maar een greintje kritische zelfzin, de publieke opinie over te pakken. "Allochtonen pakken onze jobs af" Dat zeggen ze nu al 20 jaar!!!

Gepost door: rinkelke | 26-10-03

Eh... Het was een persiflage. Het Blok zegt "ze doen niks" en hij reageert, "als ze wel iets doen pakken ze ons werk af". So give the poor Rik a break.

Al vond ik die van die voetsporen en die drol natuurlijk wel bere-goed :-)

Gepost door: The one and only BigBrother Basher | 27-10-03

De commentaren zijn gesloten.