25-10-03

Nieuwe Rubriek : Concept

In de nagelnieuwe rubriek "Concept" nieuwe concepten voor het volgende seizoen van BigBrother.
 
Misschien kunnen ze het volgende seizoen na één week alle bewoners weer naar huis sturen en gewoon verder blijven filmen.  De idioten die nu nog kijken, zullen dat waarschijnlijk ervaren als een boeiende plotontwikkeling en blijven kijken.  Op die manier kan Kanaal 2 gewoon verder reclame-inkomsten binnenrijven zonder er iets voor te moeten doen.

16:10 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Karton Misschien kunnen ze kartonnen pancartes gebruiken in plaats van bewoners. Niemand die een verschil merkt.
Houten poppen zijn ook nog een leuk alternatief want zoals je weet: hout werkt, in tegenstelling tot de BB bewoners.

Gepost door: pipo en nog iemand | 27-10-03

Namen Het valt me op dat de losers in "het huis" steeds over een geweldige moderne/unieke voornaam moeten beschikken, natuurlijk is het handig om de idioten te kunnen onderscheiden. Als promotiestunt voor BB2004 zouden alle deelnemers maar eens Bart of zo moeten heten, ook de vrouwen. Kwestie van de reeds mateloos afgestompte kijker z'n leven te vereenvoudigen. Je bent fan van: Bart, je houd niet van Bart en wie stem je weg? Bart natuurlijk.

Ook voor mensen die nooit kijken wordt het dan makkelijk om de discussies op de speelplaats of de kantine te volgen of er zelfs aan deel te nemen. "Ik vind de tieten van Bart veel schoner dan die van Bart" zal dan een veelgehoorde zinsnede zijn.

Voor mensen die nooit naar BB2004 keken - en dus niet weten dat alle delnemers Bart heten - zal het des te verwarrender zijn ("Een Bart met tieten? Waar halen ze het? Dat moet ik zien!") en men trekt wonder boven wonder nieuwe kijkers aan.

Deze tip werd ter beschikking gesteld van het produktiehuis dat uw beeldbuis verkracht met nietszeggende idioten (tussen de reclameblokken door dan toch). En er nog trots op is ook.

Kusjes van BigBrotherHaterVanHetEersteUur,

pipo en nog iemand

Gepost door: pipo en nog iemand | 27-10-03

Karton... Waarom ook niet ROFL!!! ha ha haaa!!

Ja hout werkt inderdaad en het siert nog ook ;)

Gepost door: Sunny | 11-11-03

De commentaren zijn gesloten.