27-10-03

Eerste erelidmaatschap uigereikt !

Pipo en nog iemand "strikes again".  Twee reacties zelfs, misschien is hij inderdaad schizofreen ? 

2003-10-27, 08:57:47
Karton
Misschien kunnen ze kartonnen pancartes gebruiken in plaats van bewoners. Niemand die een verschil merkt.
Houten poppen zijn ook nog een leuk alternatief want zoals je weet: hout werkt, in tegenstelling tot de BB bewoners.


pipo en nog iemand pipoEnNogIemand@hotmeel.kom

------------------------------------------------------------------------

2003-10-27, 09:09:51
Namen
Het valt me op dat de losers in "het huis" steeds over een geweldige moderne/unieke voornaam moeten beschikken, natuurlijk is het handig om de idioten te kunnen onderscheiden. Als promotiestunt voor BB2004 zouden alle deelnemers maar eens Bart of zo moeten heten, ook de vrouwen. Kwestie van de reeds mateloos afgestompte kijker z'n leven te vereenvoudigen. Je bent fan van: Bart, je houd niet van Bart en wie stem je weg? Bart natuurlijk.

Ook voor mensen die nooit kijken wordt het dan makkelijk om de discussies op de speelplaats of de kantine te volgen of er zelfs aan deel te nemen. "Ik vind de tieten van Bart veel schoner dan die van Bart" zal dan een veelgehoorde zinsnede zijn.

Voor mensen die nooit naar BB2004 keken - en dus niet weten dat alle delnemers Bart heten - zal het des te verwarrender zijn ("Een Bart met tieten? Waar halen ze het? Dat moet ik zien!") en men trekt wonder boven wonder nieuwe kijkers aan.

Deze tip werd ter beschikking gesteld van het produktiehuis dat uw beeldbuis verkracht met nietszeggende idioten (tussen de reclameblokken door dan toch). En er nog trots op is ook.

Kusjes van BigBrotherHaterVanHetEersteUur,

pipo en nog iemand


pipo en nog iemand pipoEnNogIemand@hotmeel.kom
 
Hiermee heeft pipo en nog iemand geen lidmaatschap verdiend, neen, bij deze, hier en ter plekke reiken wij, Big Brother Basher van de ABB, zomaar het eerste, unieke en voorlopig enige erelidmaatschap uit van de ABB club aan pipo en nog iemand (tromgeroffel en trompetgeschal).

09:25 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.