03-11-03

Nieuw Concept : BigBrother voor ter dood veroordeelden

Als we nu eens om het boeiend te maken BigBrother 2004 voor ter dood veroordeelden zouden organiseren ?  In België zijn er wel geen meer, maar dat is met een kleine wetswijziging zo opgelost, dus dat is geen al te groot obstakel.
 
De winnaar komt vrij en wie wordt weggestemd wordt geëxecuteerd, ter plekke en live als het even kan.  Om de fun helemaal op te drijven zou er misschien een verrassingselement kunnen ingebouwd worden zodat je nooit weet op welke manier de executie zal plaats hebben.  De ene keer de guillotine, de andere keer de strop een derde keer de kettinzaag.  Uiteraard komen alleen gedetineerden in aanmerking waarvan we absoluut zeker weten dat ze 100 % schuldig zijn zoals de Birmingham Six, de Guilford Four, the Macguire Seven, Stephen Downing, geestelijk gehandicapten, ... u begrijpt het plaatje wel.
 
Hoge kijkcijfers gegarandeerd !

12:59 Gepost door The One And Only BigBrother Basher | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Laten we het wat smeriger maken.. Laten we het wat smeriger maken zodat er nog meer onbenullen zouden kijken. Als we nu eens zonder medeweten van de kandidaten beslissen dat niet de mensen (?) die afvallen executeren maar de winnaar zelf! Zie je de winnaar daar al zelfgenoegzaam zitten kijken, wachtend op zijn vrijlating plus een miljoen euro, en dan zijn gelaatsuitdrukking als dat guillotinemes op hem afkomt. Daar zou nog eens volk naar kijken. Naar ik begrepen had uit een column uit de standaard hebben ze nu ook al zo'n soort systeem van regeltjes aanpassen buiten de kandidaten om.

Gepost door: rik | 03-11-03

De commentaren zijn gesloten.